top of page

Larviks 
hotteste utested! 

Gradient bakgrunn
About

Om Hansemann

Velkommen til Hansemann Larvik - en nyskapende fusjon av utested, sportsbar og restaurant. Vårt mål er å skape et varmt, koselig og innbydende miljø der hver gjest føler seg hjemme, uansett om de søker avslapning eller underholdning.

 

Våre lokaler er smart delt i flere seksjoner for å oppfylle alle slags preferanser og behov. I restaurantdelen kan du nyte et deilig måltid i rolige omgivelser, perfekt for bedrifter og klubblag som søker et privat og rolig sted for sine arrangementer. For de som foretrekker mer liv og røre, tilbyr vår bar en pulserende atmosfære komplett med scene, mange skjermer, en stor bar og et førsteklasses lydsystem.

 

Konseptet vårt er skreddersydd for de som ønsker et trivelig sted å nyte kvalitetsmat og drikke, samtidig som vi sikrer en levende atmosfære når kvelden faller på. Sportsbaren vår forvandles til et pulserende utested når solen går ned, og tilbyr DJ-er eller live musikk for en uforglemmelig nattelivsopplevelse.

 

Vi inviterer deg til å oppleve det unike ved Hansemann Larvik - et sted der sport, mat og musikk kommer sammen for å gi deg en uforglemmelig opplevelse. Vi ser frem til å ønske deg velkommen!

Hansemann er mer enn bare et utested; det er et arvestykke med en rik fortid. Fra tiden det først åpnet sine dører, har det vært et samlingspunkt som har gitt glede, latter og fantastiske smaksopplevelser. 

 

Vår ambisjon er å blåse liv i denne arven ved å tilby mat av ypperste kvalitet, slik vi gjorde i de gode gamle dager. Ved å styrke lokalsamfunnet og velge råvarer fra lokale leverandører, er det vår oppgave å bygge en meny som ikke bare smaker godt, men også representerer vår kjærlighet til lokalprodusert mat. 

 

Det er denne forpliktelsen til lokalsamfunnet og vår lidenskap for mat som skaper den uforlignelige smaken hos Hansemann!

hansemann_logo.png
What's On

Klare for å ta imot bestillingene til deg og gjengen din hele kvelden!

Et crew som står på!

crew.jpeg
Dark-Background

Kom og føl på stemningen!

Reserve a table
Dark-Background

Reserver bord / kjøp billett

Dark-Background

Ring oss

+47 400 82 427

Kontakt oss!

Vi er alltid på utkikk etter nye crew members, send oss en mail om du er interessert!

Hold deg oppdatert!

  • Facebook
  • Instagram
96f7d6ec-ca52-4acf-bf40-8307e82a07cc.png

Åpningstider

Torsdag: 16:00 - 22:00

​​Fredag: 16:00 - 02:30

Lørdag: 12:00 - 02:30

Søndag: 13:00 - 22:00

Kongegata 33

3256 Larvik

bottom of page