top of page

Book oss

Ser du etter en trivelig plass å ha firmafest? Kanskje et event, eller bare en plass å hygge seg med private gjester?  Send oss en mail om ditt ønske, så svarer vi med et pristilbud snarest!

Takk! Vi sender deg et pristilbud asap!

Kontakt oss direkte her

Red Carpet Event

Send inn et personlig tilpasset ønskelig event her!

Velkommen til Hansemann, et moderne samlingssted med nyoppussede lokaler fordelt på tre hovedavdelinger: scene, bar og restaurant. Vi har også to etasjer dedikert til uteservering for å nyte den friske luften. Hver av disse avdelingene kan leies separat, eller du kan reservere hele lokalet for større arrangementer og feiringer.

Vi er her for å hjelpe deg med å skape den perfekte feiringen, og tar hånd om alle detaljer fra start til slutt. Vi har et omfattende nettverk av artister og DJ-er, og vi vil skreddersy din underholdning basert på dine preferanser. Uansett formål vil du kunne finne et passende lokale til din neste fest hos oss.

Hansemann Larvik kan også være en kombinasjon av selskapslokaler fra tidlig og utested fra 22.00 i helgene

Hansemann er et innholdsrikt og sosialt konsept i Larvik sentrum

Vi er utstyrt for å imøtekomme et bredt spekter av selskaper, med kapasitet til å håndtere mellom 30 og 300 gjester. Uansett om du planlegger en firmafest, bursdagsfeiring, vennegruppefest eller en produktlansering, er vi klar til å tilpasse våre tjenester til dine behov. Vårt dedikerte kjøkken tilbyr en rekke matløsninger tilpasset dine preferanser, og sikrer en smakfull opplevelse for dine gjester.

Vår lokasjon er utrustet med et fullverdig musikkanlegg og sofistikert belysning i alle avdelinger, noe som skaper den perfekte atmosfæren for enhver anledning. Med en stor bar og variert underholdning på tilbud, er vi sikre på å imponere og engasjere dine gjester.

Send oss en forespørsel på mail på booking@hansemannlarvik.no med all info, eller ta kontakt i vårt skjema her.

Dark-Background

Ring oss

+47 400 82 427

Kontakt oss!

Vi er alltid på utkikk etter nye crew members, send oss en mail om du er interessert!

Hold deg oppdatert!

  • Facebook
  • Instagram
96f7d6ec-ca52-4acf-bf40-8307e82a07cc.png

Åpningstider

Torsdag: 16:00 - 22:00

​​Fredag: 16:00 - 02:30

Lørdag: 12:00 - 02:30

Søndag: 13:00 - 22:00

Kongegata 33

3256 Larvik

bottom of page